Spustili jsme pro vás registraci na 4. konferenci Data a životní prostředí

Created with Sketch.

Spustili jsme pro vás registraci na 4. konferenci Data a životní prostředí

Na jaře, konkrétně 31.3.2023, připravujeme čtvrtou konferenci Data a životní prostředí, která se uskuteční v Národní technické knihovně v Praze. Jedná se o závěrečnou konferenci projektu Národní environmentální reportingová platforma (NERP, https://nerp.cenia.cz/), který optimalizuje systém řízení příjmu, validace, zpracování a reportingu datových sad v resortu životního prostředí.

Svou účast přislíbili:

  • Ondřej Profant, náměstek člena vlády zodpovědný za digitalizaci
  • Radmila Velnerová, vedoucí odboru analýz, podpory řízení a kontroly Krajského úřadu Královéhradeckého kraje, koordinátorka otevřených dat a realizace aktivit datového portálu,
  • Miroslav Kučera, oddělení projektového řízení, ekonomiky a organizace, odbor životního prostředí, zemědělství a lesnictví Krajského úřadu Jihočeského kraje. Bude hovořit např. o mapové aplikaci sloužící kolegům k projednávání sporných územních záměrů, nebo sledování předmětů ochrany,
  • Martin ČernýČSÚ.
  • zástupce CIRAA a další.

Pokud se bude chtít konference zúčastnit, prosíme o Vaší registraci prostřednictvím formuláře. Uzávěrka pro příjem přihlášek je 24.3.2023.

Rádi bychom se s Vámi sešli osobně, nicméně v případě, že se nebude moci zúčastnit osobně, bude možné se na konferenci připojit také prostřednictvím MS Teams.

Odkaz pro připojení:

Kliknutím sem se připojíte ke schůzce   (ID schůzky: 389 124 669 65; Přístupový kód: tzTuTj )

Pro kladení dotazů na přednášející a pro hodnocení posterové sekce využijte nástroj MENTI.

 

Stejně jako na minulé konferenci bude i tentokrát posterová sekce. Pokud máte zájem vystavit svůj poster, dejte to prosím vědět v registračním formuláři. Kontaktní osoba pro posterovou sekci je Eva Križanová (eva.krizanova@cenia.cz).

Chcete-li si připomenout předchozí konference z cyklu Data a životní prostředí, odkazy na přednášky a záznamy najdete zde.

Kompletní program: